Igår hade vi nästan hela min familj hos oss för ett lite enklare julbord, dvs vi bjöd bara på det vi själva äter. 😆 Jag testade att koka köttbullarna i köttbuljong för första gången, det blev så himla bra! När de är färdiga flyter de upp och sedan körde jag dem i ugnen tills de fått en fin färg. Från och med nu blir det samma visa varje gång för det var succé! Brysselkål kan vara viktigast av allt, jag älskar det! Denna stekte jag i smör och olja sedan blandar man honung och en halv citron (saften) tillsammans med allt. Därefter knaperstekt pancetta och rostade pinjenötter samt flingsalt och mycket parmesan! Mmmm! Skinkan griljeras med Ernst röra, som består av: 0,5 dl japansk soja, 2 msk honung, 2 msk timjan, 2 msk rosmarin, 2 msk fänkål och 1 tsk kryddpeppar. Finns INGEN bättre griljering! Smakar lyxigt och fräscht! Olle gjorde också egen majonnäs smaksatt med tabasco. Så testa gärna dessa tre tips inför julbordet och nu kommer älska det!