[caption id="attachment_1394" align="aligncenter" width="700"] En ljummen och smakrik sallad.[/caption] [caption id="attachment_1395" align="aligncenter" width="610"] Gratineras i ugnen[/caption] Hittade detta recept efter att kollat på Therese Lindgrens video och det var något att tipsa även er om! Lätt att tillaga och väldigt näringsrikt till tex lunch. Detta är inget barnen äter men jag tycker det var toppen. Ändrade receptet lite för all enkelhet. Sötpotatis Olivolja smaksatt med vitlök Babyspenat Fetaost Granatäppelkärnor Sockerärtor Paprika Honung Flingsalt & Peppar Sätt ugnen på 200 grader. Medan ugnen blir varm så klyfta upp sötpotatisen och lägg den i en ugnsform, ringla över olivoljan. Om du inte har smaksatt olivolja så kan du använda färsk vitlök eller vitlökspulver. Låt stå i ugnen och när det är ca 5 min kvar på tillagningstiden så lägger du på sockerärtor och smular över fetaosten. Dra upp ugnen till 250 grader och plocka ut formen när allt får färg. Medan det svalnar så lägg upp babyspenat och paprika på ett fat. Lägg över det från ugnsformen och strö över granatäppelkärnor. Ringla över honung och olivolja. Avsluta med flingsalt och peppar!