Någon gång i veckan bakar jag dessa tekakor. De är så enkla och kräver ingen jäsning. Samtidigt är de fyllda med protein. Jag tycker verkligen ni ska testa. Även barnen äter dem med god aptit och man håller sig mätt länge. Vill man twista till dem ytterligare kan man blanda i lite rosmarin eller riva parmensam över dem innan de åker in i ugnen. Jag ska även testa att ha i chia framöver.Recept till 4 rejäla tekakorSätt ugnen på 200 grader.250g keso3dl havregryn1 tsk bakpulver3 ägg1/2 tsk saltev solroskärnor eller annat gott.Jag mixar först havregrynen för att få smeten slätare. Sedan häller jag i resterande ingredienser och kör i mixern. När det börja tjockna så blandar jag lite med en slickepott. Den här degen är väldigt lös och kladdig så därför klickar man ut fyra högar på en plåt med bakplåtspapper. Om man vill kan man bottna med lite olivolja. Du behöver inte vidröra klickarna mer, de flyter ut av sig själva. Jag toppar även med solroskärnor på toppen och gräddar i mitten av ugnen ungefär 20-25 minuter.Mums!!