Hoppas ni mår bra! :)I lördags hade vi äntligen vårens stora kalas! Båda barnen och jag delar nämligen födelsemånad. Mars har varit så hektiskt med semester och operation så tiden har bara sprungit iväg!I fredagskväll gjorde jag en deg med grahamsfrallor som jäste i köket under natten. Jag toppade dem sedan med pumpakärnor och de blev så goda!Under hela helgen har vi frossat i bröd och brie. :)Här kommer receptet! ca 20 frallor.6 g färsk jäst 8 dl kallt vatten 4 dl grovt grahamsmjöl 3 tsk salt 4 msk honung ca 12-13 dl vetemjöl special Gör så här: På kvällen: Smula ner jästen och tillsätt vatten, kör bakmaskinen till jästen är upplöst. Tillsätt resterande ingredienser och blanda väl.Låt degen jäsa över natten i rumstemperatur med plastfolie öven bunken. ca 9-12 timmar. Degen ska vara kladdig!På morgonen: Häll försiktigt ut degen på borden och hantera den varsamt. Den ska INTE knådas och ska vara kletig. Lägg ut den som en lång jämn ork och dela den 20 gånger. Forma försiktigt degen runda och lägg på en plåt med bakplåtspapper.Strö över pumpakärnor och lite grahamsbröd.Slå på ugnen på 275 grader och sätt en ugnsfast form med vatten i botten av ugnen. När ugnen är klar sänker du till 225 grader, sätter in dina frallor och gräddar i ca 15 minuter. SÅ GOTT! Lördag kväll: Briemacka med rödvin. Igår kväll åt vi den sista brien från kalaset. Alltså SÅÅÅ GOTT! Varma mackor i ugnen med brie, salami, ruccola, svartpeppar och pinjenötter!