[caption id="2276"] Så smidigt att bjuda på paj! Lägg märke till mina vackra handgjorda servettringar i tenn med motiv från Norrbotten. Har fått dem av min mans farmor.[/caption]Jag har återupplivat ett gamalt receptminne ifrån tiden vi bodde i Norrköping och denna kycklingpaj var en stående rätt. Bjöd min mormor och morfar på den i veckan och det var uppskattat. Jag gör denna superenkelt genom att köpa färdig pajdeg och grillad fryst kycklingfilé. Säkert lika god till halloumi och sparris tex om man vill ha vegetariskt alternativ. :)Ugn 200 graderPajdeg2 kycklingfiléer 1 liten purjolök1 paprika3 ägg3 dl mjölk3 msk mango chutney2 tsk currysalt & pepparRulla ut pajdegen i en form och förgrädda i ugnen ca 10 min. Dela purjolöken i tunna halvmånar och paprikan i lite lagom bitar. Stek hastigt i smör och peppra. Dela kycklingen tunt. Vispa ihop övriga ingredienser och lägg sedan i allt i pajformen. In i ugnen tills fyllningen stelnat, ca 45 minuter.[caption id="2278"] Till dessert blev det jordgubbar med vit choklad. [/caption][caption id="2279"] Och så har jag gjort ett riktigt trevligt fynd på rusta. 12 delar bestick för 199kr. Fina eller hur?! Tål dock inte maskindisk.[/caption]