Nu kommer det ett recept igen. Jag vet ju inte alls om ni tycker det är intressant när jag ger middagstips? Men det är svårt att låta bli när det blir gott.Jag lagar mycket "vanlig mat" som passar till familjelivet. Grytor och gratänger är väldigt tacksamt och blir alltid gott.I söndags gjorde jag en kycklinggryta som barnen och deras kompisar åt med stor aptit. Detta är supergott, enkelt och tillagas snabbt! ca 4 personerca 600 g lårkycklingfilé400 g kokosmjölk1 dl mango chutney 1-2 tsk gul curry1 tsk sambal oelek 1 grönsaksbuljongtärningSalt & pepparVid serveringJasminrisCashewnötter (naturella)ChiliflakesFärsk Koriander- Dela och rensa kycklingen om det behövs. Skär den i munsbitar. Stek kycklingen på medelvärme i smör några minuter och tillsätt sedan alla de övriga ingredienserna och låt puttra i ca 10 minuter. När man stänger av värmen till spisen är det lagom att lägga i nötterna om man önskar dem lite mjuka. Servera med nykokt ris och krydde lite extra med chiliflakes och koriander om du gillar det. :) Himla gott säger jag! Dessutom är det så bra att man kan ha kokosmjölk hemma som skafferivara då den har lång hållbarhet.